ZUPA
1 do wyboru
-Rosół staropolski z domowym makaronem.
-Krem z pomidorów z crème fraiche i groszkiem ptysiowym.
-Krem z kalafiora z prażonymi pestkami dyni i szczypiorkiem.
(250ml/os)
DANIE GŁÓWNE
podane na półmiskach
-Złociste racuchy drobiowe z kiełbasą i serem żółtym,
-Paprykowe kotleciki mielone na smażonych pieczarkach,
-Karczek pieczony, podany z sosem pieczeniowym,
-Cukinia z ryżem, serem mozzarella i pomidorkami.
(240g/os.)
DODATKI
-Ziemniaki gotowane z koperkiem i masłem,
-Kluski śląskie z cebulką i natką pietruszki,
-Kartofelki pieczone z czosnkiem i słodką papryką.
(300g/os.)
SURÓWKI
-Buraczki z cebulką,
-Biała kapusta z marchewką,
-Wiosenna z sosem winegret.
(250g/os.)
DESER
serwowany
-Lody waniliowe z kruszonką, bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi.
-Ciasto czekoladowe z sosem wiśniowym i bitą śmietaną.
(120g/os.)
ZAKĄSKI ZIMNE
-Półmisek mięs pieczonych i serów,
-Jajka w sosie musztardowym lub Sałatka po żydowsku.
-Śledź w oleju i cebulce,
-Sałatka z pomidorów i mozzarelli,
-Pieczywo jasne i ciemne.
(250g/os.)
DODATKOWO
bez ograniczeń
-Woda mineralna, soki owocowe,
-Bufet z kawą ziarnistą z ekspresu i herbatą.
ZUPA
1 do wyboru
-Rosół staropolski z domowym makaronem.
-Krem pieczarkowy z serkiem ricotta i pestkami dyni.
-Krem porowo-ziemniaczany z zielonym groszkiem i grzankami.
(250ml/os)
DANIE GŁÓWNE
podane na półmiskach
-Filet drobiowy sous-vide ze szpinakiem,
-Tradycyjny kotlet schabowy,
-Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym,
-Papryka faszerowana kaszą jaglaną i warzywami.
(240g/os.)
DODATKI
-Ziemniaki gotowane z koperkiem i masłem,
-Kluski śląskie z cebulką i natką pietruszki,
-Kartofelki pieczone z czosnkiem i słodką papryką,
-Ryż curry z warzywami i oliwą czosnkową.
(300g/os.)
SURÓWKI
-Buraczki z cebulką,
-Biała kapusta z marchewką,
-Wiosenna z sosem winegret. .
(250g/os.)
DESER SERWOWANY
do wyboru
-Sałatka owocowa z jogurtem i sosem wiśniowym.
-Sernik wiedeński z sosem malinowym.
(120g/os.)
ZAKĄSKI ZIMNE
-Półmisek mięs pieczonych i serów
-Jajka po tatarsku lub Sałatka z tuńczykiem.
-Śledź w śmietanie,
-Sałatka z kurczakiem,
-Galareta drobiowa,
-Pieczywo jasne i ciemne.
(310g/os.)
DANIA CIEPŁE
1 do wyboru
-Meksykańska z kurczakiem i czerwoną fasolą lub
-Barszcz czerwony z krokietem.
(250ml/os.)
DODATKOWO
(bez ograniczeń)
-Woda mineralna, soki owocowe,
-Bufet z kawą ziarnistą z ekspresu i herbatą
PRZYSTAWKA
1 do wyboru
-Burak marynowany w pomarańczy z serem pleśniowym i sosem mango chilli.
-Pate z drobiowych wątróbek na grzance z konfiturą z czerwonej cebuli.
ZUPA
1 do wyboru
-Rosół staropolski z domowym makaronem.
-Krem z białych warzyw z grillowaną gruszką i płatkami migdałów
-Krem z kukurydzy z prażonym boczkiem i karmelowym popcornem
(250ml/os)
DANIE GŁÓWNE
podane na półmiskach
-Konfitowane udko z kaczki,
-Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym,
-Zraz wołowy z sosem pieczeniowym,
-Camembert w panierce z żurawiną.
(240g/os.)
DODATKI
-Ziemniaki gotowane z koperkiem i masłem,
-Kluski śląskie z cebulką i natką pietruszki,
-Kartofelki pieczone z czosnkiem i słodką papryką,
-Kopytka z boczkiem i szczypiorkiem.
(300g/os.)
SURÓWKI
-Czerwona kapusta z jabłkiem i chrzanem,
-Porowa z marchewką, selerem i kukurydzą,
-Wiosenna z sosem winegret.
(250g/os.)
DESER SERWOWANY
do wyboru
-Split bananowy z lodami czekoladowymi,
-Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi.
(120g/os.)
ZAKĄSKI ZIMNE
-Półmisek mięs pieczonych i serów,
-Sałatka z boczkiem i cz. fasolą lub Jajka faszerowane,
-Śledź po kaszubsku,
-Sałatka z serem feta i oliwkami,
-Tatar z łososia wędzonego w kruchym ciasteczku.
-Smalec własnego wyrobu z ogórkiem kiszonym.
-Pieczywo jasne i ciemne.
(310g/os.)
DANIA CIEPŁE
2 do wyboru
-Żurek z jajkiem
-Barszcz czerwony z krokietem,
-Żeberka pieczone na zasmażanej kiszonej kapuście.
(250ml/os.)
DODATKOWO
(bez ograniczeń)
-Woda mineralna, soki owocowe,
-Bufet z kawą ziarnistą z ekspresu i herbatą.
Powyższe ceny obejmują wynajem sali oraz obsługę na czas trwania uroczystości do 6 godzin
Dopłata za każdą kolejną godzinę - 500 zł/brutto
DOPŁATA ZA WŁASNY ALKOHOL (korkowe)
OPEN BAR
LIMIT KWOTOWY DO WYKORZYSTANIA
Alkohol zamawiany w barze, do ustalonego wcześniej limitu kwotowego.
Mamy również możliwość wypożyczenia przenośnego nagłośnienia do obsługi we własnym zakresie w cenie 600 zł/brutto.
ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna
Dane firmowe