DANIE JEDNOGARNKOWE: Gulasz drobiowy z warzywami i ryżem jaśminowym.
NAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
DANIE JEDNOGARNKOWE: Tortilla wieprzowo-wołowa z ryżem i warzywami, sos jogurtowy.
DANIE JEDNOGARNKOWE: Pierogi Ruskie z karmelizowaną cebulką i śmietaną.
DANIE JEDNOGARNKOWE: Chopped Burger z serem pleśniowym i warzywami, frytki.
DANIE JEDNOGARNKOWE: Risotto dyniowe z wędzoną makrelą, ser feta, orzechy włoskie
DANIE JEDNOGARNKOWE: Gołąbki wieprzowe z ryżem w sosie pomidorowym.
DANIE JEDNOGARNKOWE: Szaszłyk kofta, sałatka szopska, kasza bulgur, sos ajvar.
-Zmiana ilości osób – możliwa max. na 2 dni przed planowanym posiłkiem.-Zmiana menu dnia na inny dzień + 10zł/os.-Zmiana menu dnia na indywidualne (min. 10 osób) + 15zł/os-Diety żywieniowe wymagające sporządzenia posiłków od podstaw (np. bezglutenowa, bez laktozy, niskotłuszczowa ) + 10zł/os.-Diety wegetariańskie oraz alergiczne są przygotowywane w oparciu o bieżące składniki i produkty w danym dniu – bez dodatkowych opłat.
ZUPA: Krem z kalafiora grzanki ziołowe, szczypiorek.
DANIE GŁÓWNE: Filet drobiowy z masłem czosnkowym w panierce, puree z zielonego groszku i cebuli, karmelizowana marchew paryska, sos aioli.
OPCJA WEGETARIAŃSKA: Smażone tofu wędzone.
DESER: Sałatka owocowa z jogurtem, sos jagodowy, crunchy.
ZUPA: Krem pieczarkowy, ser ricotta, prażone pestki dyni.
DANIE GŁÓWNE: Schab z kością w panko, ziemniaczki gotowane, zasmażana kapusta z koperkiem i wędzonym boczkiem.
OPCJA WEGETARIAŃSKA: Boczniak w panko.
DESER: Tiramisu na biszkopcie, serek mascarpone, kakao.
ZUPA: Krem z białych warzyw, grillowana gruszka, prażone płatki migdałów.
DANIE GŁÓWNE: Roladka z indyka z serem pleśniowym i żurawiną, puree dyniowo-marchewkowe, grillowana papryka, cukinia, pieczarka i czerwona cebula.
OPCJA WEGETARIAŃSKA: Grillowany camembert z żurawiną.
DESER: Panna Cotta waniliowa, mus truskawkowy, mięta.
ZUPA: Krem buraczany, twarożek.
DANIE GŁÓWNE: Stek z karkówki, ziemniak „z ogniska”, karmelizowana cebula, masło czosnkowe, mini kukurydza, brukselka, sos z marynowanego pieprzu.
OPCJA WEGETARIAŃSKA: Stek z selera.
DESER: Mus gruszkowy na biszkopcie, kawa zbożowa, bita śmietana, wiórki czekoladowe.
ZUPA: Krem z dyni, ser feta, czarnuszka.
DANIE GŁÓWNE: Filet z dorsza saute, sałatka z młodego szpinaku, kasza jaglana z warzywami, sos holenderski, zielony groszek.
OPCJA WEGETARIAŃSKA: Papryka faszerowana kaszą jaglaną z warzywami.
DESER: Pudding chia, mus mango, brzoskwinia.
ZUPA: Krem z pomidorów, crème fraiche, groszek ptysiowy.
DANIE GŁÓWNE: Trybowane udko z kurczaka, smażone bramborki z boczkiem i szczypiorkiem, surówka colesław, sos czosnkowy.
OPCJA WEGETARIAŃSKA: Pulpety z kalafiora w sosie koperkowym.
DESER: Lody waniliowe, herbatniki, bita śmietana, likier Bailey’s, wiórki czekoladowe.
ZUPA: Krem porowo-ziemniaczany, zielony groszek, oliwa czosnkowa.
DANIE GŁÓWNE: Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym, kopytka ziołowe, fasolka szparagowa.
OPCJA WEGETARIAŃSKA: Kotlet ziemniaczany z serem mimolette.
DESER: Split bananowy z lodami czekoladowymi, bita śmietana.
-Zmiana ilości osób – możliwa max. na 2 dni przed planowanym posiłkiem.-Zmiana menu dnia na inny dzień + 10zł/os.-Zmiana menu dnia na indywidualne (min. 10 osób) + 15zł/os-Diety żywieniowe wymagające sporządzenia posiłków od podstaw (np. bezglutenowa, bez laktozy, niskotłuszczowa ) + 10zł/os.-Diety wegetariańskie oraz alergiczne są przygotowywane w oparciu o bieżące składniki i produkty w danym dniu – bez dodatkowych opłat.
ZUPA: Jarzynowa ze śmietaną.DANIE MIĘSNE: Filet drobiowy w panierce.DANIE RYBNE: Makaron linguine z tuńczykiem i czarnymi oliwkami w sosie śmietanowym.DANIE WEGETARIAŃSKIE: Smażony ser po czesku.DODATKI SKROBIOWE: Puree z zielonego groszku i cebuli, pieczone ziemniaczki.DODATKI WARZYWNE: Karmelizowana marchew baby, mizeria.DESER: Sałatka owocowa z jogurtem, sos jagodowy, crunchy.NAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
ZUPA: Pieczarkowa z ziemniakami.DANIE MIĘSNE: Schab w sosie kurkowym.DANIE RYBNE: Miruna w panierce.DANIE WEGETARIAŃSKIE: Boczniak w panko.DODATKI SKROBIOWE: Zapiekanka ziemniaczana, kasza gryczana z cebulką.DODATKI WARZYWNE: Kapustka zasmażana z koperkiem, sałatka wiosenna.DESER: Brownie czekoladowe.NAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
ZUPA: Grochówka z wędzonką.DANIE MIĘSNE: Makaron pełnoziarnisty penne z indykiem i brokułem w sosie jogurtowym.DANIE RYBNE: Morszczuk w cieście piwnym.DANIE WEGETARIAŃSKIE: Panierowany camembert z żurawiną.DODATKI SKROBIOWE: Puree dyniowo-marchewkowe, frytki ziemniaczane.DODATKI WARZYWNE: Warzywa grillowane, surówka z buraczków.DESER: Panna Cotta waniliowa, mus truskawkowy, mięta.NAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
ZUPA: Barszcz Ukraiński.DANIE MIĘSNE: Karkówka w sosie pieczeniowym.DANIE RYBNE: Tilapia w panko.DANIE WEGETARIAŃSKIE: Stek z selera.DODATKI SKROBIOWE: Pieczone ziemniaki, kluski śląskie.DODATKI WARZYWNE: Mini kukurydza z brukselką, sałatka szwedzka.DESER: Ciasto marchewkowe z powidłamiNAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
ZUPA: Ogórkowa ze śmietaną.DANIE MIĘSNE: Gulasz po węgiersku.DANIE RYBNE: Filet z dorsza na gotowanym szpinaku.DANIE WEGETARIAŃSKIE: Makaron chow mein po chińsku z grzybami mun i wędzonym tofu.DODATKI SKROBIOWE: Kasza jaglana z warzywami, placki ziemniaczane.DODATKI WARZYWNE: Kalafior z bułce tartej, surówka z białej kapusty.DESER: Pudding chia, mus mango, brzoskwinia.NAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
ZUPA: Żurek z jajkiem.DANIE MIĘSNE: Udko pieczone.DANIE RYBNE: Makaron tagliatelle z łososiem i zielonym groszkiem.DANIE WEGETARIAŃSKIE: Pulpety z kalafiora w sosie koperkowym.DODATKI SKROBIOWE: Smażone bramborki, kasza bulgur z sosem ajwar.DODATKI WARZYWNE: Zasmażana kapusta kiszona, surówka colesław.DESER: Sernik wiedeński,NAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
ZUPA: Rosół staropolski z makaronem, marchewką i pietruszką.DANIE MIĘSNE: Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym.DANIE RYBNE: Pulpeciki rybne w sosie pieczarkowym.DANIE WEGETARIAŃSKIE: Kotlety ziemniaczane z serem mimolette.DODATKI SKROBIOWE: Kopytka ziołowe, ziemniaki puree ze szczypiorkiem.DODATKI WARZYWNE: Fasolka szparagowa z bułką tartą, surówka pekińska.DESER: Racuszki z jabłkami,NAPOJE: Woda z cytryną i miętą, soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz)
-Uruchomienie bufetu obiadowego – min. 25 osób.-Zmiana ilości osób – możliwa max. na 2 dni przed planowanym posiłkiem.-Zmiana menu dnia na inny dzień + 10zł/os.-Zmiana menu dnia na indywidualne (min. 10 osób) + 15zł/os-Diety żywieniowe wymagające sporządzenia posiłków od podstaw (np. bezglutenowa, bez laktozy, niskotłuszczowa ) + 10zł/os.
DANIE CIEPŁE: Chilli con carne w pieczonej tortilli, śmietana, kolendra. OPCJA WEGETARIAŃSKA: Gulasz z ciecierzycy w pieczonej tortilli, śmietana, kolendra.SAŁATKA: Sałatka Caprese.DODATKI: Półmisek wędlin i serów, półmisek warzyw świeżych i piklowanych, twarożek ze śmietaną, pasta jajeczna, masło, miód, dżem, pieczywo jasne i ciemne, bufet kawowo-herbaciany.
DANIE CIEPŁE: Makaron Świderki z kurczakiem i szpinakiem.OPCJA WEGETARIAŃSKA: Makaron Świderki z serem feta i szpinakiem.SAŁATKA: Sałatka z tuńczykiem i jajkiem.DODATKI: Półmisek wędlin i serów, półmisek warzyw świeżych i piklowanych, twarożek ze śmietaną, pasta jajeczna, masło, miód, dżem, pieczywo jasne i ciemne, bufet kawowo-herbaciany.
DANIE CIEPŁE: Pikantne leczo z chorizo i bakłażanem. OPCJA WEGETARIAŃSKA: Wegetariańskie leczo.SAŁATKA: Sałatka z serem feta i oliwkami.DODATKI: Półmisek wędlin i serów, półmisek warzyw świeżych i piklowanych, twarożek ze śmietaną, pasta jajeczna, masło, miód, dżem, pieczywo jasne i ciemne, bufet kawowo-herbaciany.
DANIE CIEPŁE: Makaron spaghetti z kurczakiem w sosie pesto.OPCJA WEGETARIAŃSKA: Makaron spaghetti w sosie pesto, pomidorki cherry, parmezan.SAŁATKA: Sałatka z brokułem i jajkiem.DODATKI: Półmisek wędlin i serów, półmisek warzyw świeżych i piklowanych, twarożek ze śmietaną, pasta jajeczna, masło, miód, dżem, pieczywo jasne i ciemne, bufet kawowo-herbaciany.
DANIE CIEPŁE: Makaron lasagne ze szpinakiem.OPCJA MIĘSNA: Wrap z szarpanym kurczakiem.SAŁATKA: Sałatka z burakiem.DODATKI: Półmisek wędlin i serów, półmisek warzyw świeżych i piklowanych, twarożek ze śmietaną, pasta jajeczna, masło, miód, dżem, pieczywo jasne i ciemne, bufet kawowo-herbaciany.
DANIE CIEPŁE: Makaron spaghetti bolognese, parmezan.OPCJA WEGETARIAŃSKA: Makaron linguine z czosnkiem i prażonym panko.SAŁATKA: Sałatka z kurczakiem i kukurydzą.DODATKI: Półmisek wędlin i serów, półmisek warzyw świeżych i piklowanych, twarożek ze śmietaną, pasta jajeczna, masło, miód, dżem, pieczywo jasne i ciemne, bufet kawowo-herbaciany.
DANIE CIEPŁE: Makaron łazanki z wieprzowiną, kapustą kiszoną i kiełbasą. OPCJA WEGETARIAŃSKA: Bigos wegański z boczniakiem i suszonymi pomidorami.PRZEKĄSKA: Śledzik w olejuDODATKI: Półmisek wędlin i serów, półmisek warzyw świeżych i piklowanych, twarożek ze śmietaną, pasta jajeczna, masło, miód, dżem, pieczywo jasne i ciemne, bufet kawowo-herbaciany.
-Forma serwowana dla max. 10 osób.-Uruchomienie bufetu kolacyjnego – min. 10 osób. -Zmiana ilości osób – możliwa max. na 2 dni przed planowanym posiłkiem.-Zmiana menu dnia na inny dzień + 10zł/os.-Zmiana menu dnia na indywidualne (min. 10 osób) + 15zł/os-Diety żywieniowe wymagające sporządzenia posiłków od podstaw (np. bezglutenowa, bez laktozy, niskotłuszczowa ) + 10zł/os.-Diety wegetariańskie oraz alergiczne są przygotowywane w oparciu o bieżące składniki i produkty w danym dniu – bez dodatkowych opłat.
ZUPA: Pomidorowa z ryżem.
DANIE GŁÓWNE: Stripsy z kurczaka, frytki, surówka z białej kapusty, pomidorki cherry.
DESER: Lody czekoladowe i waniliowe, crunchy, bita śmietana.
ZUPA: Jarzynowa ze śmietaną.
DANIE GŁÓWNE: Racuszki z jabłkami, sos waniliowy, jagody.
DESER: Sałatka owocowa, sos czekoladowy, płatki migdałów.
ZUPA: Ogórkowa z ziemniakami.
DANIE GŁÓWNE: Placki ziemniaczane, gulasz wieprzowy, mizeria.
DESER: Ciasto marchewkowe z powidłami, bita śmietana, brzoskwinia.
-Zmiana ilości osób – możliwa max. na 2 dni przed planowanym posiłkiem.-Zmiana menu dnia na indywidualne (min. 10 osób) + 15zł/os-Diety żywieniowe wymagające sporządzenia posiłków od podstaw (np. bezglutenowa, bez laktozy, niskotłuszczowa ) + 10zł/os.-Diety wegetariańskie oraz alergiczne są przygotowywane w oparciu o bieżące składniki i produkty w danym dniu – bez dodatkowych opłat.
Zaproponujemy odpowiednią salę, dopasujemy ofertę, pomożemy w organizacji oraz koordynacji całego wydarzenia.
+48 71 361 20 61 wew. 3
sprzedaz@hotelslask.pl
ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej) 53-434 Wrocław | Fabryczna
Dane firmowe
Nieustająco dbamy o zadowolenie naszych Gości.