ZUPA
1 do wyboru
-Rosół staropolski z domowym makaronem.
-Krem pieczarkowy z serkiem ricotta i pestkami dyni.
-Krem porowo-ziemniaczany z zielonym groszkiem i grzankami.
(250ml/os)
DANIE GŁÓWNE
podane na półmiskach
-Filet drobiowy sous-vide ze szpinakiem,
-Tradycyjny kotlet schabowy,
-Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym,
-Papryka faszerowana kaszą jaglaną i warzywami.
(240g/os.)
DODATKI
-Ziemniaki gotowane z koperkiem i masłem,
-Kluski śląskie z cebulką i natką pietruszki,
-Kartofelki pieczone z czosnkiem i słodką papryką,
-Ryż curry z warzywami i oliwą czosnkową.
(300g/os.)
SURÓWKI
-Buraczki z cebulką,
-Biała kapusta z marchewką,
-Wiosenna z sosem winegret. .
(250g/os.)
DESER SERWOWANY
do wyboru
-Sałatka owocowa z jogurtem i sosem wiśniowym.
-Sernik wiedeński z sosem malinowym.
(120g/os.)
ZAKĄSKI ZIMNE
-Półmisek mięs pieczonych i serów
-Jajka po tatarsku lub Sałatka z tuńczykiem.
-Śledź w śmietanie,
-Sałatka z kurczakiem,
-Galareta drobiowa,
-Pieczywo jasne i ciemne.
(310g/os.)
DANIA CIEPŁE
1 do wyboru
-Meksykańska z kurczakiem i czerwoną fasolą lub
-Barszcz czerwony z krokietem.
(250ml/os.)
DODATKOWO
(bez ograniczeń)
-Woda mineralna, soki owocowe,
-Bufet z kawą ziarnistą z ekspresu i herbatą
ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna
Dane firmowe