menu

Wariant 2

215 zł/brutto/os.


ZUPA
1 do wyboru

-Rosół staropolski z domowym makaronem.
-Krem pieczarkowy z serkiem ricotta i pestkami dyni.
-Krem porowo-ziemniaczany z zielonym groszkiem i grzankami.

(250ml/os)


DANIE GŁÓWNE
podane na półmiskach

-Filet drobiowy sous-vide ze szpinakiem,
-Tradycyjny kotlet schabowy,
-Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym,
-Papryka faszerowana kaszą jaglaną i warzywami.

(240g/os.)


DODATKI

-Ziemniaki gotowane z koperkiem i masłem,
-Kluski śląskie z cebulką i natką pietruszki,
-Kartofelki pieczone z czosnkiem i słodką papryką,
-Ryż curry z warzywami i oliwą czosnkową.

(300g/os.)


SURÓWKI 

-Buraczki z cebulką,
-Biała kapusta z marchewką,
-Wiosenna z sosem winegret. .

(250g/os.)


DESER SERWOWANY
do wyboru

-Sałatka owocowa z jogurtem i sosem wiśniowym.
-Sernik wiedeński z sosem malinowym.

(120g/os.)


ZAKĄSKI ZIMNE

-Półmisek mięs pieczonych i serów
-Jajka po tatarsku lub Sałatka z tuńczykiem.
-Śledź w śmietanie,
-Sałatka z kurczakiem,
-Galareta drobiowa,
-Pieczywo jasne i ciemne.

(310g/os.)


DANIA CIEPŁE
1 do wyboru

-Meksykańska z kurczakiem i czerwoną fasolą lub
-Barszcz czerwony z krokietem.

(250ml/os.)


DODATKOWO
(bez ograniczeń)

-Woda mineralna, soki owocowe,
-Bufet z kawą ziarnistą z ekspresu i herbatą

Hotel Śląsk/
Hotel Śląsk

ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna

Dane firmowe

Hotel Śląsk Sp. z o.o.
Nr konta: DB PBC S.A.
41 1910 1048 2401 0304 0823 0001
SWIFT: DEUTPLPX
NIP: 894-299-67-88

Gwarancja satysfakcji

Nieustająco dbamy o zadowolenie naszych Gości.

83%
Celująca
4101 oceny w 13 portalach

Kontakt

Hotel Śląsk

ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna

Dołącz do nas