menu
now
Przyjazd
Wyjazd
Rezerwacja

Stypy i przyjęcia pożegnalne

Konsolacje

Spotkania po pogrzebie

W życiu każdego z nas przychodzi czas w którym ostatni raz żegnamy się z bliską osobą. To czas wspomnień, bliskości i zadumy. Zaproszenie na stypę jest wyrazem gościnności i sposobem na podziękowanie za przybycie na ceremonię pogrzebową i okazanie współczucia, a obyczaj ten jest znany i praktykowany od wieków.

W tych trudnych chwilach oferujemy pomoc w organizacji stypy/konsolacji. Przygotujemy przyjęcie pożegnalne w odpowiedniej atmosferze i z należnym szacunkiem.

Zapewniamy

  • uroczyste nakrycie stołu,
  • atrakcyjne cenowo i smaczne menu,
  • profesjonalną obsługę kelnerską,
  • bezpłatny parking,
  • specjalne ceny na zakwaterowanie.

Menu Serwowane

75 zł/brutto/os.



ZUPA:

Tradycyjny rosół z domowym makaronem.


DANIE GŁÓWNE*:

Filet drobiowy sous-vide,
Kotlet schabowy w panierce,
Karczek pieczony z sosem pieczeniowym.


DODATKI*:

Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem,
Kluski śląskie z cebulką,
Ziemniaki pieczone w aromatycznych przyprawach.


SURÓWKI*:

Surówka z buraczków,
Surówka z białej kapusty,
Surówka wiosenna.


DESER*:

Sernik z sosem owocowym,
Szarlotka z bitą śmietaną,
Brownie z sosem owocowym i bitą śmietaną.


NAPOJE:

Woda z miętą i cytryną, sok pomarańczowy oraz jabłkowy, bez ograniczeń podczas trwania uroczystości,
Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń podczas trwania uroczystości



*Proszę o wybranie jednej pozycji np. Tradycyjny kotlet schabowy z kluskami śląskimi, buraczkami i szarlotka.

Menu Półmiskowe

95 zł/brutto/os.



ZUPA:

Tradycyjny rosół z domowym makaronem.


DANIE GŁÓWNE (Półmiski mięs):

Filet drobiowy sous-vide z suszonymi pomidorami,
Tradycyjny kotlet schabowy,
Karczek pieczony z sosem pieczeniowym.


DODATKI:

Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem,
Kluski śląskie z cebulką,
Ziemniaki pieczone w aromatycznych przyprawach.


BUKIET SURÓWEK:

Surówka z buraczków,
Surówka z białej kapusty,
Surówka wiosenna.


DESER:

Sernik podawany w bufecie (1szt./os)
(możliwość rozbudowania menu o większą ilość deserów)


NAPOJE:

Woda z miętą i cytryną, sok pomarańczowy oraz jabłkowy, bez ograniczeń podczas trwania uroczystości,

Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń podczas trwania uroczystości.




*Możliwość rozszerzenia menu o dania wegetariańskie/wegańskie

Menu Półmiskowe

120 zł/brutto/os.



ZUPA:

Tradycyjny rosół z domowym makaronem.


DANIE GŁÓWNE (Półmiski mięs):

Filet drobiowy sous-vide z suszonymi pomidorami,

Tradycyjny kotlet schabowy,

Karczek pieczony z sosem pieczeniowym,

Polędwiczka wieprzowa z sosem borowikowym.


DODATKI:

Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem,

Kluski śląskie z cebulką,

Ziemniaki pieczone w aromatycznych przyprawach,

Kopytka z boczkiem.


BUKIET SURÓWEK:

Surówka z buraczków,

Surówka z białej kapusty,

Surówka wiosenna.


DESER:

Mix ciast podanych w bufecie (1szt./os)

(sernik ,szarlotka, brownie)


NAPOJE:

Woda z miętą i cytryną, sok pomarańczowy oraz jabłkowy, bez ograniczeń podczas trwania uroczystości,

Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń podczas trwania uroczystości.


*Możliwość rozszerzenia menu o dania wegetariańskie/wegańskie

Hotel Śląsk/
Hotel Śląsk

ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna

Dane firmowe

Hotel Śląsk Sp. z o.o.
Nr konta: DB PBC S.A.
41 1910 1048 2401 0304 0823 0001
SWIFT: DEUTPLPX
NIP: 894-299-67-88

Gwarancja satysfakcji

Nieustająco dbamy o zadowolenie naszych Gości.

83%
Celująca
4101 oceny w 13 portalach

Kontakt

Hotel Śląsk

ul. Oporowska 60 (boczna Grabiszyńskiej)
53-434 Wrocław | Fabryczna

Dołącz do nas